Sanker kérdése:
Ha újratelepítem a Firefoxot, akkor felismerei e a kedvenc oldalakat és megmaradnak, vagy törlődnek?
Figyelt kérdés
alapértelmezett böngésző, de nem indul el, újratelepítés talán megoldaná a problémát, csak azon aggódok, hogy a kedvenc oldalakat átveszi e és megmaradnak, vagy törlődnek, kb 200 weboldal van mentve a kedvencek közé, nem szeretném ha eltűnnének2013. nov. 7. 16:30
1/7 Csxeba válasza:
Nálam törlődnek, de én Debiant használok, szóval lehet Winen nem.
2/7 anonim válasza:
hát valahogy ki kellene menteni a kedvenceket, mert másképp nem hiszem hogy megmarad.
3/7 anonim válasza:
Könyvjelzők- Nem rendezett könyvjelzők- Importálás és mentés- itt a kis háromszögre kattintva kiválasztod a könyvjelzők exportálása HTML- be. Mentés, majd újratelepítés után ugyanezt az útvonalat végigcsinálod, csak itt a könyvjelzők importálása HTML-ból menüt választod.
4/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy kell kimenteni, a gond az, hogy meg se nyitja, el se indítja a Firefoxot, mikor rákkantintok, ezért akarom újra telepíteni :) remélem már érthető
2013. nov. 7. 18:56
6/7 anonim válasza:
Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, inditsd újra a gépet és futtass le virusirtót. Valami beleült ebbe a böngészőbe.
7/7 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott! Telepítés közben a Firefox felismerte magát, és csak frissített, aztán elindult.
Minden könyvjelző, minden kedvenc megmaradt. :) hurrá
2013. nov. 7. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!