Kaptam egy mobilnetet kölcsönbe szerintetek átbasznak?
Szóval.. Kaptam egy telenoros mobilnetet. Havi 7 ezerbe kerülne de nekem csak ötöt kell fizetnem. Viszont állandóan kiírja hogy korlátozott szolgáltatás. És nem azért mert lefogyott volna.
A mobilnetet a gazdája egyszer hazavitte, hogy csinál rajta egy "frissítést", és azóta írja ezt ki. Lehetséges hogy a netet lekorlátoztatta, hogy kevesebbet kelljen neki befizetni, és az én ötezremből félrerak? Létezik ilyen opció?
Nem.
"a korlatozott szolgaltatas" dolgot mi, es hol irja ki? nem lehet, hogy a halozati kartyanal, ami csak annyit jelent, hogy nem kap ip cimet az a csatolo?
Egyaltalan, rendesen megy, tehat normalis sebesseggel, meg ilyenek?
Gyorsan megneztem neked, 7e-ert a telenornal hipernet van
Amivel nem lehet ugy trukkozni, hogy olcsobb lesz, de lassabb. Amig a husegido tart, nem lehet lefele tarifacsomagot valtani, szoval nem ez lehet a baj.
Ettol fuggetlenul, erdemes lenne utannakerdezni, hogy miert irja azt a korlatozott szolgaltatas dolgot.
Es mikozben ezt leirtam, rajottem mi lehet. Vagy mert valami el van allitva, vagy mert rosszul lefedett helyen vagy, atvalt gprs kapcsolatra a net.
Ezt a beallitoprogramjaban tudod megnezni, hogy pontosan hol, nem tudom fejbol, de meg fogod talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!