Mi a véleményetek Google Chrome-ról? Most melyik a legfrisebb változata? Belinkelnétek?
Figyelt kérdés
Ja és mi van olyankor ha fenn van alapból az IE., a Mozilla,és "feltelepült" divx player telepitése által a ez is?Azt tom,hogy nem muszáj használni,de van valami javaslatotok?2009. nov. 15. 23:10
1/6 anonim válasza:
Nekem ez van fent, erről irok most is. [link] Nem béta, magyar, gyorsan telepithető. Papirlap és Csavarkulcs a jobb felső sarokban: ez alatt vannak a Beállítások (kezdőlapnak ez a legjobb, kereső is egyben: www.google.hu/firefox), Könyvjelzősáv állandó megjelenítése (pipa), Könyvjelzők és beállítások importálása: átveszi az IE vagy a Firefox skinjét.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok: nekem is három böngészőm van, ez nem gond, csak el kell dönteni, melyik legyen az Alapértelmezett (nálam ez a Firefox). Rendszergazdai fiók/Vezérlőpult/Programok telepitése, törlése. Windows, Nem Windows, Egyéb. Ahová beteszed a pipát, azt fogja használni. Ha a jobb oldalom mindenhol beteszed, mind a három ikonja ott lesz a Tálca bal oldalán, a Gyorsinditáson.
3/6 anonim válasza:
Gyors, könnyen kezelhető, Firefox skinnel használom. Feleannyi memória kell neki, mint a Firefoxnak.
4/6 anonim válasza:
23:44
Szia megkérdezhetem,hogy hogy kell csinálni hogy Firefox kinézetet adjak a Chromenek ?
5/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: Csavarkulcs (jobb felső sarokban), Könyvjelzők és beállítások importálása. Rá fog kérdezni, hogy Firefox vagy IE? (Nálam ezek vannak a gépen). Pipáld ki, amit akarsz, hogy átvegyen. (Mindet érdemes).
6/6 A kérdező kommentje:
Először is nagyon köszönöm a válaszokat!Nekem nemtom melyik van fennt,de valószinű,hogy új,mivel tegnap a divx telepitésével együtt jött le.Mindenesetre alapértelmezettneka Firefoxot hagyom,mivel már megszoktam.Viszont ezt is fenn hagyom,tetszik hogy ilyen gyors!
2009. nov. 16. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!