Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sim kártyás usb stick megosztá...

Sim kártyás usb stick megosztás hogyan?

Figyelt kérdés
Próbáltam windows 7-el alkalmi hálózat létrehozásával, de úgy a mobilok meg a tabok nem tudtak felmenni rá. Connectifyvel se tudtam megoldani, mert stickhez pro verzió kellene, (le is töltöttem) de nem működött. Mobilba van most a sim kártya így megtudtuk oldani, de így lefoglal egy mobilt a net. (aksijának biztos nem tesz jót) Néztünk idekint hotspotot de 50 euro a legolcsóbb, amit nagyon sok érte szerintünk. Köszi a segítséget előre is.

2013. nov. 3. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Windows 7 alatt...:

Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok

itt menj rá a hálókártyádra most így hirtelen nem tudom hogy arra kell e menni amit meg akarsz osztani vagy amin keresztül meg akarod osztani... de a lényeg jobb gomb a hálókártyára majd tulajdonságok... ott megosztás fül... ott pipáld meg mind kettő vagy három lehetőséget majd lentebb lesz egy gomb arra menj rá és jelölj ki minden lehetőséget... majd okézd le... majd menj be a felügyeleti eszközökbe ott menj rá a szolgáltatásokra... és ha nincs elindítva akkor indítsd el az Internet kapcsolat megosztása (ICS)-t... majd ha ez kész menj a Vezérlőpult\Hálózat és internet\Vezeték nélküli hálózatok kezelése-be és itt menj a hozzáadásra ott pedig menj az ad-hoc hálózat létrehozására.. és a többit állítsd be tetszés szerint... majd ha kész akkor lesz egy wifihálózat a megadott névvel ( nekem az van hogy: Megosztott Kapcsolat...) kapcsolódj a létrehozott kapcsolatra... majd azon a gépen is kapcsolódj amire szeretnéd átlőni a netet... ( nekem először beletelt vagy 5 percbe mire felismerte rendesen a netet és ment rendesen.. ) valamint lekellett tiltanom az tűzfalat azon a gépen amiről megosztottam... Eset Smart Security-t használok... Remélem tudtam segíteni... majd jelezz vissza hogy hogy sikerült...:)

2013. nov. 3. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
jah és dinamikus ip és dns címen van... mivel azon kapom a netet... de az olvastam neten hogy ha állítasz be IP-t akkor ugyan azt kell neki beállítani mindkét vagy több gépen...
2013. nov. 3. 19:32
 3/3 A kérdező kommentje:
1esnek írom. Köszi a segítséget, de én is ezt csináltam. Az Ad hoc az alkalmi hálózat. Működne is,de az androidok nem támogatják és nem tudnak felmenni rá csak a laptopok. Más ötlet?
2013. nov. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!