Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol Tudom megnézni, hogy...

Bubbo kérdése:

Hol Tudom megnézni, hogy hányan vannak a wifimen?

Figyelt kérdés
Koleszos vagyok és van egy saját wifis ruterem a szobánkba , amit csak én használok.Attól tartok , hogy szobatársaim megtudták a jelszavamat és használják a netemet. Valahol meg tudom nézni , hogy hányan vannak kapcsolódva a wifre ?

2013. nov. 2. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
változtasd meg a jelszavad és akkor nem lesz rajta más
2013. nov. 2. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Beírod a böngészőbe, hogy 192.168.1.1 (vagy 192.168.0.1, routertől és beálíltástól függ), belépsz (név: admin, jelszó: vagy semmi, vagy admin, ha meg nem változtatták/változtattad), és ott a wireless clients, DHCP clients, vagy valami hasonló menüpontban megtalálod.
2013. nov. 2. 21:25
 3/3 Csxeba ***** válasza:

tedd fel a zenmap nevű programot -> ez egy portszkenner, ez kiírja neked, kik vannak még a hálózaton. Ha felteszed az aircrack-ng nevű programot, akkor le is tudod kapcsolni őket, illetve megtalálhatod a MAC címüket és az alapján letilthatod őket.

És persze változtass jelszót, vagy rejtsd el az ESSID-t vagy korlátozd azokat akik felléphetnek... Ne használj DHCP szervert... sok mindent ki tudnék találni :D

2013. nov. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!