Melyik Google Chrome verzió az ahol új lapon van a Google mint kereső és alatta az könyvjelző (6 oldal)? (Részletesebben lent)
Figyelt kérdés
Hello! Remélem jó helyen van a kérdés ha nem bocsánat előre is. Az lenne a problémám, hogy nem töltött be sok oldalt a chrome és olvasgattam majd azt találtam válaszul hogy le kell törölni és újra rakni az egészet. Hát én le is töröltem, de most nem találom azt a verziót ahol Google van felül (új lapon) alatta meg a könyvjelző(k). Megszoktam már azt a verziót és azt szeretném vissza telepíteni szóval létszíves ne írjátok, hogy hol töltsem le az alapot meg a többit, mert nekem ez kéne. Úgy tudom most 2013-ba jött ki és vagy a 29 vagy 30-as verzió az. Aki ismeri és tudja hol kell letölteni kérlek linkelje be..!
Bocsánat a helyesírási hibákért.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 2. 10:08
1/1 Kőhalmi László válasza:
Szerintem a 30-as verzió kellene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!