Készítettem egy . Html file-t. Hogy tudom úgy feltölteni a netre, hogy ez egy weboldal leyen, lehetőleg ingyem?
Szia!
Regisztrálsz pl. az atw-re vagy extra-ra, vagy még van 1000 ilyen ingyenes domain oldal.
Ott kapsz egy felhasználónevet és egy jelszót.
Ezekután az a teendőd, hogy feltöltsd a tárhelyre az oldalad.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy:
1.) Ha van a szolgáltatónak alap FTP kliense, akkor az oldalon belül fel tudod tölteni a file-jaid.
2.) Ha nincs akkor egy kicsit nehezebb megoldás van.
Kell letöltened egy FTP kezelőt. ( FlashFXP, Totalcommander, stb. ). Amit a szolgálgtató oldalán kaptál ftp címet, jelszót, és felhasználónevet, azzal be tudsz jelentkezni FTP-n keresztül.
Ennyi.
Még valami. A kezdőlap neve KÖTELEZŐEN index.html ( vagy amilyen kiterjesztésben csinálod ). Ezek után az összes többi oldal neve bármi lehet ( az index-en kívül ).
De szerintem ha Google-ben keresel egy kicsit, akkor konkrétabb válaszokat is kapsz, képekkel, amelyek lépésről-lépésre leírják, hogy mit kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!