Hogy tudom jelszóval levédeni az internetünket/wifit?
Figyelt kérdés
Helló. Biztos vagyok benne,h a szomszédunkból lopják az otthoni internetünket,eddig nem volt vele nagy gond,mert nem lassították le nagyon,most viszont kezdenek túlzásba esni,mert játékokat töltenek le meg még ki tudja mit,és nálunk teljesen használhatatlan,úgy félpercbe telik,hogy behozzon egy oldalt,amúgy meg azonnal ,ha nem ügyködnek épp a kis "kártevők"... :S2013. okt. 29. 10:39
1/6 anonim válasza:
felmész a router honlapjára és a wirless beállításokba dobsz rá jelszót.
ha így nem világos leírom részletesen is.
3/6 A kérdező kommentje:
honlapjára? bocsi..elég hülye vagyok a gépekhez. :)de köszönöm. :)
2013. okt. 29. 11:10
4/6 anonim válasza:
1. nyitsz egy cmd-t
2. beírod hogy ipconfig--> kikeresed az alapértelmezett átjárót gyanítom 192.168.1.1 vagy 192.168.1.254
3. nyitsz egy webböngészőt és ahova a weboldalakat írod oda beírod ezt a számot.
4. befog jönni egy kis ablak oda a legtöbb esetbe admin/admin és bedob a router grafikus felületére.
5. itt megkeresed a wireless "fül"-t azon belül a security alfül-t és ott tudsz jelszót állítani.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
megvan! köszönöm szépen a segítséget,nagy nehezen összehoztam,hála nektek! :)
2013. nov. 1. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!