Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem enged be a facebook...

Miért nem enged be a facebook és miért írja ezt? : For security reasons your account is temporarily locked.

Figyelt kérdés

If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.

Ezt írja még. Aztán ki kéne tölteni egy adatsort, és feltölteni a személyi igazolványomat, mire én feltöttem de mindig azt írja ki: Sajnáljuk, valami hiba történt. Megpróbáljuk minél hamarabb megoldani a problémát.

Most mit lehetne tenni?

2013. okt. 29. 01:20
 1/5 anonim válasza:

Nekem is ez a problémám :S

Én azt hittem feltörték..... Kértem.uj jelszót és még mindig ugyanez van

2013. okt. 29. 01:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Egymás alatt négyszer kérdezitek meg ugyanazt. Read-only mód helyett nézd meg hogy történt-e mással is ilyen. Ha igen, akkor általában globális a probléma és nem egyedi. Meg kell várni amíg megjavul, hajnal 1-kor nem létfontosság már a Facebook.

Kisebb-nagyobb leállások szoktak lenni, a legtöbb pár perc után vagy egy órán belül helyreáll magától is. Türelem.

2013. okt. 29. 01:24
 3/5 anonim válasza:
Remélem reggelre jó lessz...
2013. okt. 29. 01:30
 4/5 anonim válasza:
En megpróbáltam feltölteni a kártyát, de nem engedte ebből arra tudok gondolni hogy vmi bekattant a facebooknál, hisz igazolni magam nem engedett.Egyébként a twitteren megy a pánik sokaknál h mi lehet ez...Én rákerestem magamra egy ismerős profiljával törölt mindent.
2013. okt. 29. 02:35
 5/5 anonim ***** válasza:

ez valoban nem egyeduli problma hanem vilagszete ez van

en ast halotam vagyis olvastam hgy valami huligan hackerek befertoztek az egesz hat vagyis egy rezet a fb nek es most aszt javitsak de kulombozo problemak adodnak ezzel es nem csak a te problemad van hanem hgy a chat nem egy nem enged lik olni commentelni vagy ehez hasonlo problemak vanak amit minel elobb problanak megoldani de elkepzelni se hiszem hgy tudod hgy milyen az mikor tobb millio fb hasznalonak helyrealitsak es kivizsgaljak a problemat

2013. okt. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!