A routerem wifijéről szeretném levenni a jelszót, azaz nyílt wifit szeretnék akkor milyen beállításokat válasszak?
Figyelt kérdés
WPA/WPA2 WPA2 Only WPA Only WEP Disabled
Authentication: 802.1X Pre-shared Key
Pre-shared key type: Passphrase (8~63 characters) Hex (64 digits)
vannak kockázatai a nyílt wifinek? Mert a tesóm notebookja nem fogadja el a jelszót de a telefonom elfogadja
2013. okt. 28. 22:47
1/10 anonim válasza:
Disabled.
A kockázat:
1. bárki használhatja a neted.
2. bárki átírhatja a wi-fi jelszavad (akár ki is zárhat)
3. hozzá értő számára lekövethető, mit csinálsz a neten.
2/10 soccerway válasza:
nálam így kell:
wireless-wireless-security-disable.
3/10 anonim válasza:
Egyébként nem hiszem, hogy a laptop ne tudná a jelszót kezelni. Biztos nem azzal van a gond.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, a notebook nem fogadja el a jelszót nem tudom miért csak háló kábellel működik de azt nem vihetem mindenhova mert csak 3 méteres a drivert újra telepítettem de semmi.
2013. okt. 28. 23:00
6/10 A kérdező kommentje:
Packard Bell EasyNote
2013. okt. 28. 23:12
7/10 A kérdező kommentje:
Packard Bell EasyNote TE
2013. okt. 28. 23:14
8/10 soccerway válasza:
Adj rá linket, több féle van.
9/10 anonim válasza:
wireless driver, megfelelő titkosítás, tudja a wifi módot, stb.. ezeket ha beállítod, mennie KELL
10/10 anonim válasza:
A notebook halozati beallitasaval lehetnek a gondok, nem azzal hogy nem fogadja el a jelszot. Esetleg nem kap IP cimet a routertol. Tobb dolog is lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!