Szabi_ka97 kérdése:
Hol lehet megnezni az Fps Creator Reloaded gepigenyet aminek a beta verziojat 31-en adjak ki mert sehol nem talalom?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 17:06
1/7 anonim válasza:
Jó kérdés! Sajnos én sem találom sehol még most sem pedig már kiadták. Amúgy te meg fogod venni?
2/7 A kérdező kommentje:
hat nem tudom,megvarom ameg feltoltik torrentre es kiprobalom a programot es ha jo ttsziik nekem akkor lehet hogy megveszem.
2013. nov. 2. 10:18
3/7 anonim válasza:
Igen én is arra várok most. Kíváncsi vagyok mikor töltik fel. Azért örülök, hogy rajtam kívül is foglalkoznak vele magyarok.
4/7 A kérdező kommentje:
ja es meg is eri mert a ez sokkal jobb mint az x9-es vagy az x10-es es evvel nagyon jo jatekot lehet keziteni vele es a programot meg fejlesztik ugy hogy nagyon jo lesz.Csak mar toltsek fel torrentre!Ha veletlenul eszreveszed hogy feltoltottek valahova szolj.
2013. nov. 6. 14:21
5/7 anonim válasza:
Én beregisztráltam az oldalra annak tudatába hogy hátha ingyen le tudom tölteni a bétát.Sajnos több kevesebb sikerrel. De a gépigényt mellékelem:
System Requirements
Minimum
Windows XP
1GB Video Card (Minimum Shader Model 2.0)
2GB System Memory
4GB of Hard Drive Space Available
Internet Connection
Recommended
Windows 7/8
2GB Video Card (Shader Model 3.0 or above)
2GB System Memory
8GB of Hard Drive Space Available
Internet Connection
6/7 A kérdező kommentje:
huha eleg nagy a gepigenye!Hat Ati Raedon HD4500-al menne vajon?
2014. ápr. 9. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!