Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on lehet törölni...

Facebook-on lehet törölni egyszerre az összes ismerőst?

Figyelt kérdés
Szelektálni szeretnék, viszont úgy könnyebb lenne, ha újra bejelölgetném az embereket, mint végig menni az ismerősök listáján és törölgetni egyesével akit nem szeretnék ismerősnek. Eddig még nem találtam ilyen lehetőséget, gondoltam teszek egy próbát itt..

2013. okt. 28. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudtommal nincs ilyen lehetőség, vagyis hát még sehol se láttam / olvastam. Szerintem csinálj egy új profilt és a mostanit meg majd töröld le
2013. okt. 28. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Facebookodat töröld le ezzel: [link] és csinálj egy frisset. Legközelebb ne igazolj vissza/ne jelölj be boldog boldogtalant.
2013. okt. 28. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, törölni nem szeretném ezt. Na mindegy, annyira nem nagy probléma, csak gondoltam megkérdezem.

Nem jelöltem boldog boldogtalant csak a munkám miatt sokan "ismernek" és jelöltek, de szeretném kicsit "családiasabbá" tenni a facebookom. :D

2013. okt. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!