Miért nem tudok belépni a teszvesz.hu-ra?
Figyelt kérdés
Néhány napja át lett alakítva a rendszer és ha be akarok jelentkezni a teszvesz-re, akkor automatikusan egy vaterával "közös" bejelentkezési oldalra irányít, ahol pedig se felhasználónévvel se e-mail címmel nem enged bejelentkezni. A jelszavamat is megváltoztattam és rendesen küldte a levelet, szóval nem azzal van gond.2013. okt. 28. 12:52
1/1 anonim válasza:
Engem is átirányít az új vaterára. A teszvesz ezek szerint megszűnt csak elfelejtették közölni velünk? Szerintem már csak új vatera van. De nekem az az érzésem az egészet ki akarják vezetni ezért szivatnak mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!