Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek hány ismerősötök van...

Nektek hány ismerősötök van Facebookon? Hánnyal szoktatok beszélgetni is?

Figyelt kérdés
Amikor regisztráltam még nekem is több száz ismerősöm volt. Aztán ahogy telt az idő, gondoltam egy-két régen látott osztálytársamra ráírok. Elolvasta, semmi válasz. Megcsinálták ezt 3x, 4x, én pedig letöröltem őket. Megértem, ha nem akar velem beszélgetni, de akkor úgy gondolom, hogy semmi köze a dolgaimhoz (pl.családi állapot, munkahely). Ti hogy vagytok evvel?
2013. okt. 28. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
csinálj egy fake profilt egy jó csajról, aztán ezeket a jófej srácokat küld ki találkozóra jó messzire és valamiért nem fogsz elmenni :D
2013. okt. 30. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 95 ismerősöm van ebből max. 10-el nem beszélgetek. Persze az osztály legrondább lányával nem chatelek, de az osztály privát csoportjában azért valamennyire érintkezünk. Mondjuk 2013/2014-es tanévben vagyok 8.-os, hogy utána mi lesz (mármint mert hogy szétszakad az osztály) nem tudom. Valószínű, hogy pár hónap után kitörlöm jelenlegi ismerőseim felét. Amúgy hogy mit gondolok azokról, akiknek több száz ismerősük van? Háát... Őszintén szólva nem sokat :D. De tényleg. Max azt, hogy lusták átnézni az ismerőseiket. Ennyi.

Remélem segíthettem :D

2013. okt. 30. 16:48
 3/3 anonim válasza:

342, ezek közül lehet kb 10, aki csak sejtem, hogy ki, és őszintén nem tudom miért jó, hogy az ismerősöm, de nem zavart eddig, és ha láttam, hogy pl. egy suliba járunk (pláne egy évfolyamra), akkor visszajelöltem...

3 ember van, akivel tényleg sokat (naponta) beszélek (2 esetében ott is, az egyiknél főleg ott, mert messze lakik, nem tudunk találkozni), még egy-kettő, akivel ritkábban, és még néhányan, akikkel főleg lecke miatt. Viszont ráírni gyakorlatilag senkire sem szoktam, mert nem jut eszembe egyszerűen, és amúgy sem szeretek facebookon beszélgetni, főleg, akivel élőben is lehetőségem lenne.

Osztálycsoportunk nekünk is van, tehát így valamilyen kapcsolatban én is több emberrel állok.

Én amúgy meg úgy vagyok vele, hogy miért ne lenne köze. Csak olyan dolgok vannak ott (tudtommal), amit tudhat bárki, ha érdekelné. Engem nem zavar...

2013. okt. 31. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!