Ha névtelenül kérdeztem de már tiltottam a profilom még le tudnak nyomozni?
Figyelt kérdés
Állítólag feljelentettek mert névtelenül kérdeztem ocsmányságokat és ráadásul más nevében de konkrétan sose írtam le szó szerint hogy: Én vagyok az xy és én kérdezgettem tőled te ****... Csak lekövetkeztették hogy ki volt az.. Mármint hogy ők azt hiszik hogy ők voltak de közbe én. Egyébként már nagyon megbántam de volt rá okom.. Ezért fel jelenthet illetve ha már tiltottam a profilom még megtalálhatnak és lehet komolyabb bajom az ügyből? Köszi előre is..#tiltás #feljelentés?
2013. okt. 25. 13:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mennyire volt egyértelmű, hogy kiről van szó, és hogy ezzel milyen okoztál neki.
De van egy olyan gyanúm, hogy a rendőrség nem fogja törni magát, hacsak nem valami bűnténnyel kapcsolatos az ügy.
2/3 anonim válasza:
"és hogy ezzel milyen okoztál neki."
--> és hogy ezzel milyen KÁRT okoztál neki.
3/3 A kérdező kommentje:
Kár: Megutálták páran és ráfogták hogy ő volt
2013. okt. 25. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!