Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem akarja lejátszani a...

Nem akarja lejátszani a videót a Youtube, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Németben lakom, és itt elég gyatra youtube van, általában vagy a GEMA tiltja le vagy pedig "zenei jogosultság megszegése" történt, általában a magyar videókkal van ez, és tudom, hogy van egy olyan oldal ahova ha bemásolom a videó linkjét akkor annak az oldalnak a közreműködésével meg tudom nézni/hallgatni, de elfelejtettem az oldal címét, nem tudja valami, hogy melyik lehet az? Sehol sem találom.

2013. okt. 24. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy VPN-re kell belépned, ez eltünteti az eredeti IP címedet és a sajátját mutatja a megnézett oldalnak. Gyakorlatilag egy átjátszó: amit kap, azt neked tovább küldni. Hátránya, hogy néha lassú lehet, mert a csomagok körbeutazzák a fél világot.

Én a HideMyAss.com-ot használom. Simán nézhetem az anyagokat, amiket egyébként csak amerikai nézőknek engednek.

2013. okt. 25. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!