Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az én gépem a szar vagy a...

Az én gépem a szar vagy a göngésző?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy van egy gépem (P4, 2.8 GHz 512 ram) És van egy böngészőm (maxthon Cloud Browser)

Na most az a problémám hogy ez a böngésző kb 1-2 óra használat után megesz 400 mb fizikai memóriát!

A ramom gyenge,vagy a böngészőnek vannak kiengyensúlyozási problémái?

2013. okt. 24. 13:26
 1/7 anti paladin ***** válasza:
A legtöbb böngésző zabálja a memóriát, nálam most fél giga körül van. Kevés a ram.
2013. okt. 24. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha haver laptopján megy ugyanez a böngésző,akkor ott csak max 250 megát eszik! Lehet hogy azért mert a legújjab béta browser? Mert nem tudom hogy ilyenkor mennek e a teszek vagy ilyesmi! :)
2013. okt. 24. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ mi oldalakon vagy.
2013. okt. 24. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tárolja az előzményeket, vagy a cache beállítás más, stb.
2013. okt. 24. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem még gyengébb gépem van (Celeron 1,4 GHz, 512 mb ram, 128 mb Intel Mobile Chipset vidikari, mindez egy 8 éves laptopban). Nálam a Chrome csinálta kb. ugyanezt, aztán átálltam Operára. Azóta néha vannak pár másodperces fagyásai, de átlagosan 100-150 megát fogyaszt, akármeddig használom. Sőt, még akkor is gyors, ha nyitva van az Intéző, az Excel 2010 meg a böngésző három lappal. Úgyhogy szerintem állj át Operára, vagy egy másik gépre, mert ekkora fogyasztás egy böngészőnél kb. normális, csakhát a mi gépeinket nem erre tervezték...
2013. okt. 24. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló hányas Operát használsz? Nekem is van egy ilyesmi gépem..
2013. okt. 24. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A legfrissebbet, és simán fut. (Állandóan nézem a frissítéseit.)
2013. okt. 29. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!