Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Leírnátok érthetően, hogy...

Leírnátok érthetően, hogy mire alkalmas egy HP IP Console switches?

Figyelt kérdés

Van új, nem használt csak egyszer kipróbált, HP IP Console Switches with Virtual Media készülékem, melynek típusszáma AF601A. Lényegében nem értek hozzá, hogy mire szolgál és hol veszik hasznát ezeknek. El szeretném adni, de mielőtt komolyabban meghirdetném tájékozódni szeretnék, hogy mire való, mennyit érhet és ki a célcsoportja.

Internetes leírást találtam, de nem tudom értelmezni.

[link]

Képek róla:

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 24. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
ez szervertermekben hasznalatos, sok-sok rack-szekrenyben elhelyezett gep konzoljat (ertsd: bill./eger/monitor) lehet vele 1 helyen osszefogni. Hasznaltan 1000 USD korul aruljak/arultak.
2013. okt. 24. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólást, szép ára van :) Én néhány tízezer forintra gondoltam eladni, ha találnék majd rá vevőt.

Akkor ezt egy otthoni "átlag" felhasználó nem tudja használni ha jól értem.

2013. okt. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!