Lehet egy telefonra kettő net előfizetést kötni?
Értem én, de sajnos nem tudjuk pontosan a probléma okát (megjegyzem semmi közünk hozzá) hogy a kérdező miért nincs jóban édesapja élettársával.
Azt sem tudjuk, hogy a kérdező keresőképes, felnőttkorú-e akinek a nevére egy másik előfizetést lehet-e kötni, hogy teljesen függetlenedjen.
Ha még gyermek akkor a szolgáltató az apa, vagy lakástulajdonos nevére köt csak új szerződést...
Azt sem tudjuk, hogy a jelenlegi internet milyen, meg lehet-e osztani routerrel...
Azt sem tudjuk , hogy hány számítógép van használatban. ..."És a másikat ő használja." elég sok mindent jelenthet
ha valoban telefon, es ADSL internet van, nem lehet, a technologia nem engedi.
amugy apaddal esetleg probaltal mar beszelni?
Esetleg köthetsz egy új előfizetést egy teljesen másik szolgáltatónál (kábel tv) ha elérhető a településen ahol laksz.
Az én településemen van 5 szolgáltató , többek közt Invitel ADSL, UPC kábeltévé+net és DIGI kábeltévé+net előfizetési lehetőségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!