Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tv-Router kapcsolattal működhe...

Kizcar kérdése:

Tv-Router kapcsolattal működhet az internet?

Figyelt kérdés

Rokonom vett táblagépet, mobilnetet akart, de mivel csak otthon akar vele netezni, javasoltam neki az, hogy inkább fizessen elő normál kábelnetre, és akkor lehetne a tv-n és telefonon, tableten netezni. Ráadásul olcsóbban is jönne ki havonta.

De ehhez kell, hogy együttműködjön a router a tv-vel, úgy mint a számítógéppel. Nekik az nincs, úgyhogy ezért gondoltam, hátha tv-vel is meglehet ezt oldani.

Egyáltalán tv-n be lehet lépni a router beállításokba?

Bár ha a tv-n van böngésző, akkor azt sejtem biztosan.

2013. okt. 24. 11:11
 1/1 alfamate89 ***** válasza:
100%
Természetesen, ha SMART TVtek van akkor megoldható. Simán beütve a böngészőbe a megfelelő IPt be tudod állítani a routert. Arra most nem emlékszem, hogy egy router 1. indulásánál hogy van a WIFI, tehát, hogy jelszavas-e vagy ilyesmi, mert ha nem akkor, simán a tablettel felcsatlakozol rá és azon is be tudod állítani illetve a telefonon is. Ha pl UPC netet rendelsz ott már csak wifis modem van és megkapod az SSIDhez tartozó jelszót amit beírsz a készülékben és ezzel kész is vagy. Nem kell semmit sem állítani. TV meg csatlakozhat kábelen is meg ha tud wifit azon is. Remélem tudtam segíteni!
2013. okt. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!