THE WEST Játék: Hogyan vehetem át a városom irányítását, ha a városalapítókat kizárták, és én csak szürke kalappal rendelkezem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy város. Két fekete kalapos, és egy szürke kalapos vezeti.
A két fekete kalapost kizárják vmi miatt, így nem marad városalapító a városban, csak az az árva kis szürke kalapos...
A gond az, h. a fekete kalaposak még nem tűntek el, ott vannak a városban, csak a nevük után zárójelben oda van írva h. KIZÁRVA!
Ilyenkor mi a helyzet?
Mennyi idő után tűnnek el ezek a kizárt játékosok?
És utána mi lesz? A szürke kalapos előlép feketének? Vagy hogyan tovább?
2009. nov. 12. 19:39
1/1 anonim válasza:
Én is westezek, 3 szerveren is, de ilyenről még nem hallottam. Szerintem úgy jársz a legjobban, ha írsz az adminnak egy levelet, hogy mit tudsz ez esetben tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!