Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adf. Ly kérdés. Van-e ilyen...

Adf. Ly kérdés. Van-e ilyen funkciója az Adf. Ly-nak?

Figyelt kérdés

Üdv!

Képeimhez keresek olyan képfeltöltő oldalt,ahol nem kell a látogatónak megerősítő gombra kattintani,vagy hosszú másodperceket várakozni ,hogy megjelenjen az oldal,kép...és még fizet is. Most találtam egy kifizetési bizonylatot,amit egy linkre való kattintással el lehet érni. A felső részben van adf-ly csík,lent alatta pedig a bizonylat.

Erről van szó.

[link]

A kérdésem,hogy ezért ugyanúgy fizet-e az adf-ly ,ahogy az 5 mpes várakozós reklámjáért? Ha fizet.

Ha fizet mennyit és egy kis leírást is kérnék,ha lehet. (Tényleg csak nagy vonalakban)

Köszönöm

2013. okt. 23. 06:46
 1/1 A kérdező kommentje:

megtaláltam a megoldást. van ilyen ,de erre sokkal kevesebbet fizet. Annak éri meg,aki sok képet tesz fel. Én az elsp 1 centemet 60 megtekintésből kaptam.

hogyan kell? az adfly link röviditésnél a framed banner t kell választani. ennyi.

+ nem csupán linket lehet csinálni így. a kép bannerkódjában ki lehet cserélni az első linket az adfly linkre és így képként is hazsnálható. pld egy előnézetes változat.

íme egy példa.

az eredeti:

[url= [link]

a kicserélt:

[url= [link]

2013. nov. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!