Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyhogy nem kell seedelni...

Hogyhogy nem kell seedelni külföldi torrent oldalakon?

Figyelt kérdés
Mint pl. Piratebay és társai. A magyarokon ncore, xtend viszont még regisztrálni arány és hit'n' run rendszer is van. Ez miért van?

2013. okt. 21. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nagy és regisztráció nélkül használható oldalakon nem tudják szankcionálni a hit'n' run-t, de egyébként illik visszatölteni ott is. Talán az olyan emberek miatt van zárt oldalakon seed kötelezettség, akik nem érik fel ésszel, hogy vissza kell tölteni, mert itt nem egy tárhelyről töltünk, hanem egymástól. Ha nincs feltöltő, akkor nem tudják letölteni.
2013. okt. 21. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen teljes mértékben egyet értek veled. A pirate-n én nem szoktam seedelni. A ncore és más oldalakon seedelek mint az állat mert nagyon nehezen kerültem be :)
2013. okt. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!