Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Yahoo Mail - hogy lehet...

Yahoo Mail - hogy lehet leveleket törölni?

Figyelt kérdés

Amióta új dizánja/stílusa van a yahoo-nak, nem igazodok ki rajta...

A legfőbb problémám, hogy a több, azonos tárgyú mail-t egybe összevonja, és zárójelben jelenik meg egy szám, hogy hány darab ilyen tárgyú levelem van...ebből hogy lehet egyesével kitörölni az "elemeket"? (V. mondjuk szétszedni, hogy az Inbox-ban külön jelenjenek meg.)

Van pl. egy levelem, amiben 4 levél van. Ebből mondjuk szeretnék 1-t megtartani, a másik hármat kitörölni. Hogy tudom ezt megtenni? Mert ha rányomok a delete-re, akkor az egész pakkot, tehát mind a 4 levelet a trash-be teszi.

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. okt. 19. 21:58
 1/2 anonim válasza:
[link] :)
2013. okt. 20. 19:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem nem érted a kérdésemet...

Nem az Inboxból akarom egyesével kitörölni az elemeket, mert az világos. :)

Ha a leveleknek a TÁRGYA AZONOS, akkor a több levelet egybe összevonja, vagyis 1 kattintással érem el a 4 db levelet egyszerre, és azon belül tudok "ugrálgatni" közöttük, attól függően, hogy mondjuk mikor érkezett.

Ezt akarnám szétszedni úgy, hogy ne 1 levélként jelenjen meg (zárójelben, hogy valójában hány levelet tartalmaz), hanem hogy eleve az Inbox-ban 4 KÜLÖNÁLLÓ levélként lássam.

Nem tudom sajnos jobban elmagyarázni, ha alkalmam lesz rá, teszek fel képet...

Azért köszönöm a válaszodat! :)

2013. okt. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!