Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán, hogy lehet ilyen...

Vaterán, hogy lehet ilyen módon terméket feltölteni?

Figyelt kérdés
Licitáltam több termékre is ami 1ft-ról indult, és nincs minimál ár. Van olyan termék ahol látszik, hogy mekkora összeggel licitáltam, de van olyan ahol hiába licitáltam 200 ft-al akkor is 2ft-nál tart a licit tehát nem látom se a sajátom se más liciteit. Hogy tudnék én is így feltölteni terméket,hogy licitálásnál ne lássák a licitálók,hogy ki mekkora licitet adott?

2013. okt. 18. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom azt sehogy.

Amikor licitálsz és a legkisebb ajánlható árnál nagyobb összeget adsz meg ( licitlépcsőt figyelembe kell venni ) akkor védett ajánlat kerül rá és így addig nem látszódik a licitálás menete amíg el nem éri valaki az általad megadott ajánlatot.

2013. okt. 19. 00:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt értem.

Mégis van olyan termék nem is egy /könyv/ amire én licitáltam másodiknak,mégis csak ennyi látszik:

Jelenlegi ajánlat: 2 Ft

Licitlépcső:

1 Ft

Legkisebb ajánlható ár:

3 Ft

A jelenlegi nyertes én vagyok,de nem 2ft-al licitáltam rá hanem 200-al.

Nincs se minimál ár,se villám ár,se licit lépcső.

A többi licitálásomnál látom,hogy ki mekkora összeggel licitált és a saját licitálásom összegét is látom.

A fent leírt példánál a saját licitálásom összegét se látom,van is olyan termék ahol fogalmam sincs mekkora összeggel licitáltam,mert nem jegyeztem meg.

Na ez,hogy lehet,én erre lennék kíváncsi? Így szeretnék én is terméket feltölteni. :)

2013. okt. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!