Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Időlegesen megszűnő internetka...

Időlegesen megszűnő internetkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan problémá van, hogy tegnap és ma is nem is egyszer elment a net. Önmagától visszajön, változó idő után. Este megint elment, megnéztem a router beállításokat, semmi rossznak tűnőt nem láttam. Rebootoltam, semmi. Újra beállítottam, reboot semmi. Kerestem még valami lehetséges opciót, és visszajött a net, állítgatás nélkül.

Ma ugyanez. Raktam rá egy firmware frissítést, hátha megoldja, de nem oldotta meg, 5 perce jött vissza a net.

Router: TP-LINK TL-WR741ND

Internet: T-Home ADSL telefonvonalon keresztül.

Nem volt még ilyen problémánk, és már lassan két éve ez a netünk van.

Felmerült bennem, hogy esetleg a szolgáltató oldalán van a hiba, de nem hallottam mástól ilyet, akinek ugyan ez a szolgáltatója.

Ötletek?

2013. okt. 18. 17:43
 1/4 anonim válasza:
Nem egyedi probléma, nálam, és több ismerősömnél is ez van.
2013. okt. 18. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Országos hiba.

Tegnap a telefonos ügyfélszolgálat automatája is bemondta hogy országos akadozás van és ha ezzel kapcsoltba akarom őket hívni akkor nem szükséges.

2013. okt. 19. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon sz*r dolog netezőnek lenni, ez van, olyan a szolgáltatás, amilyen maga a szolgáltatók többsége! Megbízhatatlan, korrupt, pénzéhes sz*rok!
2013. okt. 19. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. Mármint az, hogy nem nálam van a hiba. Köszönöm a felvilágosítást.
2013. okt. 19. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!