Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen torrent klienst ajáloto...

Milyen torrent klienst ajálotok windows 7 alá?

Figyelt kérdés
Eddig utorrentet használtam és jelenleg is az van, de win 7 alatt elindul szépen gyorsan a töltés utána 1 perc után belassul majd megáll. Felfele töltögeti de lefele nem. Seeder van bőven amúgy, meg több torrentel is néztem. Akkor megállítom és újra elindítom akkor megint megy egy kicsit. Miért van ez? Milyen más progi jó win 7 alá?
2009. nov. 11. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam Win 7 alatt minden oké az uTorrent-el. Szerintem valami egyébbel van a gond nálad.
2009. nov. 11. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szintén uTorrent, és szépen müködik a Win7 alatt.
2009. nov. 11. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, nekem megy minden...
2009. nov. 11. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:
ha nem utorrent akkor mi lenne a másik amit ajánlanátok? Rápróbálok esetleg...
2009. nov. 11. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:

A FlashGet is jó torrentezni.

[link]

2009. nov. 11. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
.........ja és még egy ötlet.Nem a szolgáltatód korlátozza esetleg a torrentezést?
2009. nov. 11. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a szolgáltató korlátozná. T-online feeling... ráadásul mielőtt feltettem a win 7-et, xp alatt jó volt.
2009. nov. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!