Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell beállítani a wifit?

Hogy kell beállítani a wifit?

Figyelt kérdés

Amikor beírom a böngészőbe 192.168.1.1-et bejön minden. De nem tudom mit,hogy kell beállítani. Static ip ajánl,de egyszerűen nem tudom mit,hogy kell... Mit kell hová írni.

Nagyon szépen köszönöm aki segít és válaszol!

2013. okt. 17. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
típus? Milyen neted van? használati utasítást kaptál? Elolvastad? Beállító programot mellékeltek? Feltetted? Végigmentél a varázslóval rajta?
2013. okt. 17. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes én megvettem a wifi-t elolvastam végig a kezelési útmutatót végig (mint mindig) telepitett a Drivert és restart után ment :)
2013. okt. 17. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Típus.: TP-Link - WR841N

Net.: PR-Telecom

Kaptam,igen és elolvastam. XPn meg is tudtam csinálni...,most laptopon akarom (Lenovo G80 -Win.7) ,de itt nem tudom. Itt eleve a Static IP ajánlja...

2013. okt. 17. 21:39
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Itt egy részletes magyar nyelvű útmutató, TP-Link routerek beüzemeléséhez:

[link]

Ha ez alapján se megy, jobb ha szakembert hívsz.

Amúgy a PR-Telecom úgy tudom kábelnet szolgáltató, azok meg Dynamic IP -t használnak. Lehet kell MAC klónozás is, de ez is le van írva.

2013. okt. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!