Nem wifis gépet hogy lehet wifi-képessé tenni? Mi kell hozzá? Kártya, stick, egyéb? És mennyibe kerül?
Köszönöm szépen!
Én se tudom, mért nem megy. Nem települ a program, csak egy része, majd nem indul. A voda meg semmit nem tud mondani már hetek óta (teljesen korrektek amugy, meg minden). Én meg ilyen szinten már nem értek hozzá.
Pedig ezen a konfiguráción is mennie kéne (már SP2-vel is). Vagy hiányzik valami programkomponensem, vagy valami el van állítva..., passz. A modem jó, azt tegnap nézettem meg. Mégegyszer köszi!
Szia.
Sajnos ezt ennyiből nem tudom megmondani Neked.
1. El kell döntened, hogy USB-et veszel vagy PCI-t.
2. HA az USB-s mellet döntesz akkor választasz egyet a listáról és valahol megveszed (amaelyknek a neve mellet ott szerepel az USB elvileg az jó lesz Neked).
3. Ha a PCI-os mellet döntesz, akkor először még meg kell nézned, hogy tud-e a géped (az alaplapod) fogadni PCI-os csatlakozójú kártyát.
Nézd meg a géped hátulján a kártyasort, hogy van-e ott szabad hely. Ha nincs, akkor eleve tárgytalan a dolog mert nem tudsz több kártyát berakni a gépbe.
Ha van, akkor esetlegesen még szét kellene szedni a gépet (legalábbis a tetejét vagy az oldalát levenni) és megnézni, hogy van-e benne az alaplapon szabad fehér csatlakozó (PCI) [link] a fenti képen mutatja milyen csatik vannak egy alaplapon, az alsó kettő a PCI-os.
Ha neked van ilyen az alaplapodon és szabad is akkor dönthetsz úgy, hogy PCI-ost veszel, az árgépről a következő kártyák PCI-oc csatlakozásuak (Amelyknek oda van irva a nevében, hogy PCI) pl :
TENDA W311P N 150Mbps WIFI PCI adapter : [link]
TP-LINK TL-WN751N N 150Mbps WIFI PCI adapter : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Köszi szépen!
Azt jól gondolom, h az USB-s meg a PCI-s közt nincs nagy különbség, csak a technikai megoldása más? Vagy van? Mert akkor nekem az USB-s szimpibb, mert hordozható.
Szia.
Igen, elvileg nincs köztük különbség, igen az USB hordozhatóbb.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!