Hogyan tudom beállítani azt, hogy a felhasználónevem első betűjének lenyomása után ne adja ki azt automatikusan?
Figyelt kérdés
Munkahelyen nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Mozilláról megy net.2009. nov. 11. 10:59
1/7 anonim válasza:
Én már elég régóta úgy használom a Firefoxot ,hogy viszem magammal. Rajta van az összes könyvjelzőm,jelszavam,minden beállítás egy pici(256mb) usb pendrivon.Csak erről netezek,a gépen lévő böngészőt meg sem nyitom.Így mikor végzek,kihúzom a bigyókát és semmi adat sem marad a gépen a netezésemről. Az az előnye is megvan,hogy mindig olyan a böngészőm ahogy megszoktam,ha otthon használom ,ha a meló helyen.De hogy a kérdésedre is válaszoljak,hát én kitörölném a sütiket,és a mentett jelszavakat is.
2/7 A kérdező kommentje:
Mentett jelszavaim nincsenek! Sütiket hogyan tudom az adott oldalról törölni?
2009. nov. 11. 13:30
4/7 A kérdező kommentje:
nem értem, biztos bennem van a hiba. hogyan kell kitörölni, akár az itthoni gépemen is, azt hogy a felhasználóneveimet ne jegyezze meg?
2009. nov. 11. 18:06
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
de nem a jelszavam van elmentve
hanem
a felhasználónév
amikor elkezdem írni (pl. iwiw, freemal, goolge) akkor az első betű lenyomása után felajánlja a felhasználónevemet. A jelszavamat nem tudja!
Nah
ezt hogyan törlöm?
2009. nov. 11. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!