Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kéretlenül benyelt "doSearch"...

Katon kérdése:

Kéretlenül benyelt "doSearch" keresőmodul eltávolítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég a telepítettem Daemon-Toolst gépemre a hivatalos oldalról. (ezen kívül mást nem telepítettem és töltöttem le, már régóta)

Telepítésénél direkt figyeltem, hogy az összes orrod alá tukmált letölthető telepíthető 'toolbart' meg ilyen olyan programokat ne engedélyezzem telepíteni, manuális telepítést választva tehát gond nélkül feltettem a gépemre.

Ezt követően Firefox első megnyitásakor láttam, hogy a megszokott Google kezdőlap helyett "Bing" kereső, honlapcímnél pedig ez a "DOSEARCH.COM" olvasható.

Megpróbáltam az alap módokon eltüntetni mint: kezdőlap beállítás googlera, addonkezelés stb... (érdekes módon toolbarok és bővítményeknél nem jelent meg ez a sz*r Firefoxnál)

Utánaolvastam neten, azt írják, hogy ez valami kérés nélkül települő "adware" dolog, ami egy reklámorientált nemtudommi, és beágyazódik úgy, hogy a fentlévő összes böngészőben ez lesz a kezdőlap. Letöltött magával valami "Wsys" dolgot, amit már kitöröltem vezérlőpult/programokból, de a probléma továbbra sem oldódott meg.

Valami ötlet, hogy írthatnám ki ezt a mérhetetlenül pofátlan mocskot a rendszerből?

2013. okt. 14. 18:52
 1/1 soccerway ***** válasza:
2013. okt. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!