Mihageta kérdése:
Kb 1 éve használom ezt a routert (pirelli discus wireless voip ag v1-t annex b) Ezt a t-mobile adta annó. Van rajta antenna is. Ebböl lehet valahoygan csiholni wifi hálózatot? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 13:39
1/13 anonim válasza:
gondolom az antenna nem véletlen van rajta ....
2/13 anonim válasza:
3/13 A kérdező kommentje:
De a neten nem találtam meg hogy miként lehet belöle wifi routert (is) csinálni.
2013. okt. 13. 13:43
4/13 A kérdező kommentje:
Nem nem erröl van szó.
2013. okt. 13. 13:43
5/13 anonim válasza:
Gondolom be kellene lépni a router-be és engedélyezni a wifi-t
6/13 A kérdező kommentje:
És abba hoygan tudok belépni? A telepítő lemez mint oylannem hiszem hoyg megvan már ha kell hozzá az
2013. okt. 13. 13:53
7/13 anonim válasza:
:-)
nem, nem kell általában telepitőlemez
Fordítsd meg a routert , hogy a seggén, alján, hátán levő matricát el tudd olvasni. Olyan adatokat keress, hogy: IP adress, User name és password
8/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem taltam olyat maximum lefényképezem és elküldöm hogy mi van ráirva. Olyat találtam hogy Serial numbe illetve mac adress
2013. okt. 13. 14:01
9/13 anonim válasza:
próbáld meg a böngésződ címsorába! beírni az alábbi IP címeket:
192.168.0.1
192.168.1.1
Ha feldob egy felhasználónevet és jelszót kérő ablakot akkor az a jó IP cím
10/13 anonim válasza:
192.168.1.254
még ezt is megpróbálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!