Mit jelent a gmail - ben, ha valakinek a neve ott van a csevegőlistámban, de a neve előtt semmilyen jel nincs?
Figyelt kérdés
(Se zöld, se narancssárga pont, se az ugyanilyen színű videójel. Csak a neve, és előtte semmi. Talán az illető nem aktiválta még a csevegést?)2013. okt. 13. 00:23
1/2 smisy válasza:
Simán azt jelenti, hogy az illető éppen nincs bent gmailben.. magyarul ki van jelentkezve. Ha zöld, akkor elérhető, ha narancs, akkor meg éppen bent van, csak elfoglalt.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de szürke pont sincs a neve előtt. Én arra gondoltam, hogy a csevegő beállításainál nála a csevegő ki van kapcsolva. (Ezt most jól megválaszoltam magamnak :-)
Mert a beállításoknál be lehet állítani, hogy bekapcsolod a csevegőt, vagy ki. Lehet, hogy direkt kikapcsolta, de az is lehet, hogy alapból ki van kapcsolva és be kell kapcsolni, ha valaki chat - elni akar. Ő ugyanis külföldi, lehet, hogy nemrég óta használja még a gmailt, és lehet, hogy csak a facebook - on chat - el.
2013. okt. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!