Chat.hu oldalt hogy kell használni?
Figyelt kérdés
Mint ahogyan ezen a képen is látszik: [link]
Van egy "irány a chat" és egy "belépek a chat-re" feliratú gomb, amikre ha rákattintok, semmi sem történik. Mire menjek, hogy tudjak chatelni?
2013. okt. 12. 21:53
1/2 anonim válasza:
Én 4 év alatt nem tudtam rájönni. Szerintem hibás az oldal és nem is fejlesztik évek óta. Elvileg java alapú, de java telepítés után sem történt semmi. Felejtős, nem veszítesz semmit vele.
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg blokkolva vannak a pop-up ablakok a böngészőben.
Ezeket - főleg régebben - reklámok megjelenítésére használták. Ezért az összes valamire való mai böngészőben már alapból bent van a lehetőség, hogy blokkold az előugró (pop-up) ablakokat. Sőt, újabban már alapbeállítás szerint blokkolódnak is.
Gyanítom, ez lehet a hiba. Fel kell oldanod a blokkolást, vagy ha a böngésző valahol jelzi, hogy blokkolt egy előugró ablakot, oda kell kattintanod, és általában szokott olyan opció lenni, hogy a blokkolt ablak megjelenítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!