Hogy lehet youtube felhasználót lecsatlakoztatni google+-ról? Mert, hogy nem úgy kell mint régen az biztos!
Figyelt kérdés
MÁR ANNYIRA FELIDEGESÍTETT A NYAMVADT GOOGLE+ YOUTUBE-HOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA,HOGY AZ MÁR KIFEJEZHETETLEN!NEM KELL MÉG EGY FACEBOOK!Igazából azért idegesít,mert pl volt egy felhasználom,amit még 2010-ben vagy mikor regisztráltattam és az történt,hogy régi,mikor még NORMÁLIS volt a youtube,akkor írtam kommenteket,DE MIKOR GOOGLE+-OS SZ*R LETT NEM TUDTAM A KOMMENTEIMRE KAPOTT VÁLASZOKAT MEGNÉZNI ÉS A SZEMÉLYES ÜZENETEKET SEM TUDTAM ELOLVASNI.De amikor szerencsére sikerült lecsatlakoztatni azt a SZ*RT,akkor végre megttudam nézni.Ez az időszak olyan 3 hónap volt és volt 4 személyes üzentem és 16 komment válasz.2013. okt. 12. 17:25
1/3 anonim válasza:
A Google+ adatok törlésével:
2/3 A kérdező kommentje:
Ja!És azt elfelejtettem hozzá tenni,hogy most már teljesen más képpen lehet leválasztani google+ sz*rt mint pár hónappal ez előtt és az van,hogyha sikerül lecsatlakoztatni azt a sz*rt,akkor ha például kommentet szeretnék írni vagy üzeneteket szeretnék nézni mindig előjön az,hogy muszáj vagyok a kib*szott google+ csatlakoztatnom youtube felhasználómhoz az igazi nevemmel,különben addig nem írhatok és nem nézhetek semmi üzit,DE MEGINT ITT JÖN ELŐ AZ,HOGY MEGINT A HÜLYE GOOGLE+ VÉGETT A KOMMENTEIMRE KAPOTT VÁLASZOKAT NEM TUDOM MEG NÉZNI MEG A SZEMÉLYES ÜZENETEIMET.
2013. okt. 12. 17:32
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2013. okt. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!