Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nem eredeti a windowsa...

Ha nem eredeti a windowsa valakinek, és kikapcsolás előtt frissitéseket telepit automatikusan a gépe, az nagy baj? Hol kell kikapcsolni ezt?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek 57 frissitést telepitett a gépe mielőtt kikapcsolta,majd mikor bekapcsolta újra,kiirta neki hogy mutassa be a a windows-át,vagy telepitsen eredetit.És a gép is állandóan újrainditást kéreget..Mi ez?
2009. nov. 10. 08:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Rendszervisszaállítás nélkül nem fog menni.
2009. nov. 11. 09:54
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem csinálod meg, amit mondunk, és csodálkozol?

Ha visszaállítottad volna és kikapcsolod az automatikus frissítést, már nem lenne gondod.

A Nod32 meg egy jó antivírus program, felesleges volt leszedni.

2009. nov. 11. 09:55
 23/27 A kérdező kommentje:
És ha nem teszem,mire számithatok?
2009. nov. 11. 09:56
 24/27 A kérdező kommentje:

Miért akkora baj hogyha nem akarom a rendszervisszaállitást,és az az utolsó,amit az ügy érdekében megtennék??Rengeteg minden törlődne vele,és ezt nem akarom.

Amúgy az avast azért raktam fel a nod32 helyett,mert azt mondták,az nem "nézi" a Windows eredetiségét,úgy mint a nod.

2009. nov. 11. 10:14
 25/27 anonim válasza:
kicsit régi már a kérdés ugyan, de azért megkérdezném: mért nem lehetett egyszerűen újrarakni a windowst és annyi?... o.O
2010. júl. 29. 05:58
 26/27 Derzsi Pál válasza:

Letöltöttem, és futtatni próbáltam a programot, amely a WGA-t lett volna hivatott semlegesíteni. Sajnos, amikor futtatni próbálom, a progit, csak ezt írja ki egy kis panelon: "Miceosoft WGA Notification Tool is not currently active on your system."

Ezt leokézom, és utána semmi. Minden egyes indításnál újra és újra megjelenik az eredetiség-vizsgálatra ösztönző panel, amit én sorra kiütök vagy "lemégsézem", mást nem tudok.

Kérlek, ha tud valaki segíteni, segítsen! Előre is köszönöm!

2013. júl. 19. 07:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra, aztán az újnál tiltsd le az Automatikus frissitést. Internet Explorer Windows Update-val kézzel frissits, a WGA kivételével.
2013. júl. 19. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!