Ha nem eredeti a windowsa valakinek, és kikapcsolás előtt frissitéseket telepit automatikusan a gépe, az nagy baj? Hol kell kikapcsolni ezt?
Nem csinálod meg, amit mondunk, és csodálkozol?
Ha visszaállítottad volna és kikapcsolod az automatikus frissítést, már nem lenne gondod.
A Nod32 meg egy jó antivírus program, felesleges volt leszedni.
Miért akkora baj hogyha nem akarom a rendszervisszaállitást,és az az utolsó,amit az ügy érdekében megtennék??Rengeteg minden törlődne vele,és ezt nem akarom.
Amúgy az avast azért raktam fel a nod32 helyett,mert azt mondták,az nem "nézi" a Windows eredetiségét,úgy mint a nod.
Letöltöttem, és futtatni próbáltam a programot, amely a WGA-t lett volna hivatott semlegesíteni. Sajnos, amikor futtatni próbálom, a progit, csak ezt írja ki egy kis panelon: "Miceosoft WGA Notification Tool is not currently active on your system."
Ezt leokézom, és utána semmi. Minden egyes indításnál újra és újra megjelenik az eredetiség-vizsgálatra ösztönző panel, amit én sorra kiütök vagy "lemégsézem", mást nem tudok.
Kérlek, ha tud valaki segíteni, segítsen! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!