Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz-e? Hogy van olyan oldal,...

Igaz-e? Hogy van olyan oldal, hogy ha valamilyen programot feltöltesz rá, és azt 1000ren letöltik, akkor pénzt kapsz érte? Hallottam már ilyenről, de nem tudom hogy igaz-e?

Figyelt kérdés
ha tudtok adni linket azt megköszönném!
2009. nov. 9. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen.

Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál.

Másrészt vigyázz, szerzői jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!

2009. nov. 9. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam én se ilyen oldalról, de egyetértek az előttem szólóval. Szép magyarosan úgy megb@sz a bsa az illegális tartalom jogtalan szerzéséért, birtoklásáért, továbbadásáért és nyerészkedésért, hogy nézhetsz! Szóval ne légy hülye, mert ez nem szabálysértés, hanem bűncselekmény és akkor gyakorolhatod a szappan után nyúlást! :P

Interneten (leszámítva ha hirdetéseket teszel fel az oldaladra) nem lehet mezei halandónak pénzt keresni. Sok hülye spam is van erről, hogy ha látogatsz oldalt, majd fizetnek centeket, de ez is kamu. Mivel az e-mail és a nem zárt oldalak látogatása ingyenes ezért ezzel nem lehet pénzt keresni. Ez logikus. Szóval ha kell pénz, menj el dolgozni, ahogy minden nem tanuló embernek kéne.

2009. nov. 9. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig állítólag tényleg van ilyen oldal, pl. hotfile.com, vagy asszem az uploaded.to, filefactory.com is talán, de még vannak. Meg kell adni a PayPal címedet, és arra utalják(állítólag) a pénzt. Le vannak írva a dolgok, hogy milyen letöltésért mennyi pénz jár, hány letöltésért jár, stb, nézz utána :) Én így hallottam ezeket, persze nem tudni, igaz-e, hogy adnak pénzt tényleg, de az tény, hogy mostanában nagyon megszaporodtak a hotfile-os feltöltések.
2009. nov. 10. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és az teljesen mindegy, hogy mit töltessz fel, lehet akár 110 megabyte-nyi értelmetlen adat, akkor is pl. "100 MB feletti feltöltés"-nek számít.
2009. nov. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!