Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet emailt cserélni...

Hogy lehet emailt cserélni kívülről facebookon?

Figyelt kérdés

nem tudok belépni se az emailomba se a facebookomba,ezért szeretném átírni az emailt,de így csak kívülről tudom

hogy tudom ezt megcsinálni?

2013. okt. 7. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért nem lehetséges, mert ha nincs egy profilhoz és egy hozz tartozó címhez sem hozzáférésed, de át tudnád írni az adatokat, akkor bárki meg tudná csinálni bárki profiljával, ami elég nagy biztonsági kockázat.

Ha nem tudsz belépni, kérj jelszóemlékeztetőt. Ha az e-mail fiókba sem tudsz, akkor arra is. Ha egyik módszer sem működik mert kizártad magad a jelszó elfelejtése miatt, akkor mindkettő ugrott. Pont emiatt vannak olyan biztonsági megoldások, amiket használni lehetne ezekre az esetekre: telefonos azonosítás, másodlagos cím például. Ódzkodik mindenki mintha veszélyes lenne ezeket kihasználni, de ha nem írod fel a jelszavakat és még el is felejted, akkor ezek lennének a segítségedre. Ennek híján csinálhatsz új profilokat.

2013. okt. 7. 12:39
 2/8 A kérdező kommentje:

de egyik ismerősömnek sikerült így kicserélnie az email címét és ugyan ez volt a gondja,de nem mondja el,hogy hogy csinálta

szóval tudom,hogy lehetséges csak azt nem hogy hogy?

2013. okt. 7. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
pedig jól leírta az első. én is hasonló véleményen vagyok. ahhoz, hogy jelszóemlékeztetőt kérj, egyből a régi e-mail-ra fogja küldeni. új profilt kell csinálnod.
2013. okt. 7. 12:59
 4/8 anonim válasza:
Pedig lehet. Nekem is feltörték nem rég a fiókomat. Hogy pontosan hogy csináltam, arról már fogalmam sincs, mert sok időbe telt... Lényeg, hogy mikor próbáltam belépni és nem sikerült volt olyan lehetőség, hogy ha úgy érzed, hogy illetéktelen személy feltörte a fiókodat, akkor átmenetileg le tudod tiltani. Én letiltottam, aztán másnap sikerült valahogy helyreállítani. A facebook segített lépésről lépésre, szóval pl meg kellett adni ismerősök nevét ha jól emlékszem (vagy valami hasonló)... Aztán mikor sikerült végre belépnem, akkor a facebookon azon is végig vezetett, hogyan ellenőrizzek le mindent, hogy milyen aktivitás történt, míg én nem voltam.
2013. okt. 7. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a megoldás akkor működik ha be tudsz lépni a regisztrált e-mail fiókba, mert oda is fognak küldeni igazoló linket. A kérdező nem tud belépni az e-mail-be, ezzel kizárta magát.
2013. okt. 7. 13:31
 6/8 A kérdező kommentje:

na igen kizártam

de az ismimnek sikerült valami hasonló dolgokat kellett végigcsinálnia mint amit a 4-es írt

de odáig hogy jutott el???

2013. okt. 7. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A 4-es megoldása ekkor működik: megváltozik a jelszó, és te a korábbival próbálsz belépni. Ekkor jön a jelszóemlékeztető kérése, és a rendszer kiírja hogy pár órája-napra már meg lett változtatva. Feltételezve hogy nem te voltál, itt lehet kérni hogy a fiókot zárolják, és a regisztrált e-mailre belépve tudd azt újra átvenni, miközben új jelszót is megadsz.

Probléma1: a te jelszavad nem lett módosítva, így nem ajánlja fel a rendszer a zárolást.

Probléma2: be kell lépni a regisztrált fiókba az átvételhez, amit nem tudsz megtenni.

2013. okt. 7. 13:43
 8/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Én sem tudtam belépni az email-embe se, mert a kedves illető azt is feltörte. Többször is megváltoztatta a facebook jelszavamat én meg visszaváltoztattam... Viszont lehet, hogy a telefonszámomat még azelőtt megadtam, hogy letilttattam a fiókomat és ezért tudtam belépni. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem így volt. De ezek szerint másnak is van ilyen.....
2013. okt. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!