Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki eltudná magyarázni,...

Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan lehet megtanulni az intró gyártás tudását?

Figyelt kérdés
Láttam egy szuper intrót és ilyet szeretnék én is csinálni kis csatornácskámnak, előre is köszönöm a segítséget!

2013. okt. 6. 22:26
 1/5 soccerway ***** válasza:
youtube intróra gondolsz? Akkor csak a grafikai-videóvágó programokat kell hozzá megtanulnod.
2013. okt. 7. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:

így van, ha egyedi akarsz lenni.

ha nem, akkor van csomó olyan program is, ami automatikusan generál egy bizonyos sémára...de olyan hulladék az egész, főleg hogy a yt-ozók nagy része ugyanazt csinálja...és akkor vagánykodik, hogy milyen menő intrója van, közbe csak a szöveget kellett beírni, és 4 perc alatt kész.

2013. okt. 7. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=twQiysjfvTs&list=UU9OBYoVqk0V.. ennek a barátomnak az introja tetszik nagyon és én is ilyet szeretnék, de nem lenne képem elkérni tőle :/
2013. okt. 7. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, ez az intro biztos, hogy profi progival van csinálva.
2013. nov. 2. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Használj Adobe After Effectset, sok tutorial is van hozzá.
2013. nov. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!