Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a wifi...

Miért nem működik a wifi pedig max-on van a jel?

Figyelt kérdés

Van egy sony ericson xperia mini pro telóm és a suliba meg próbáltam vele wifizni de valamiért nem működik pedig csatlakozik rendesen a jelerősség max és valamiért még sem tölt be semmit :( pedig a meletem ülő sráconak olyan gyorsan tölti be a dolgokat hogy még azt se lehet mondani hogy le van terhelve a redszer :/ hogy lehetne ez megoldani?

válaszokat előre is köszi :)

2013. okt. 5. 20:54
 1/6 anonim válasza:
IP-t kapsz?
2013. okt. 5. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem igen de milyen ip-re gondolsz?
2013. okt. 5. 21:26
 3/6 zsozso960315 válasza:

Nekem is volt ilyen....sőt még most is néha elfordul hogy miért.....

A router ha masik routertol kapja a jelet (internetet) akkor a ket routernek ugyanaz lesz majd az ip-cime... Feltetelezem hogy a te ip-cimed . Marmint az Iskolae 192-vel kezdodik amivel te sosem fifsz netezni.

A megoldas...kicsit baszakodni kell a wifi beallitasoknal a statikud ip-t kell engedelyezni es megadni rgy tjesen mas ip-t.

Magyarul-ahol latod az ip-t ott ird at hogy a kovetkezo legyen : 10.1.1.135

Ha ezzel sem jo akkor csak az utolso. 3 szamjegyet kell atirnod...nekem bevallt. Azota is tudok netezni :)

Sony Xperia Tipo

2013. okt. 6. 08:35
 4/6 A kérdező kommentje:
okés köszi nagyjából tisztul a kép hogy stat ip-t kell használni és akkor ha jól értelmezem akkor a stat ip-t át kell állítani 10.1.1.135-re de mi van a többi cuccossal az átjáróval meg a DNS1-2-vel? meg a többivel?
2013. okt. 6. 10:39
 5/6 zsozso960315 válasza:

Hogy azt neem irtam le :)

Az atjarohoz ird az ip-t a dns1-hez ugyanugy az ip-t csak egy 2-es az 1-es helyett... 10.2.1.xxx

A dns2-hoz 10.1.1.xxx

Remelem mukodni fog neked is...

2013. okt. 6. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi remélem működik :D
2013. okt. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!