Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Problémám van a Facebook...

Problémám van a Facebook profilommal - nem tudok belépni! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már délelőtt 10 óra óta (kb. 8 órája) nem tudok belépni a Facebook profilomba. Az biztos: a jelszót és az e-mail címet jól írom be... már mindennel próbálkoztam (más böngészők, más gép, új jelszó, regisztráció ugyanazzal az e-mail címmel - bár az utolsó kettőnél még csak nem is csinált semmit), de semmi eredmény! A profilomra kattintva pedig azt írják: "(...) a kért oldalt eltávolították vagy rossz hivatkozásra kattintottál"... Szerintem nem töröltek le, mert egy az , hogy okuk nem volt rá, a másik pedig, hogy ezeket írják: [link]

Valakivel történt már hasonló eset? Nagyon fontos lenne, remélem valaki tud érdemben válaszolni és megoldást találni a problémámra. Nem csak a fontos üzenetek miatt, amik a profilomon vannak, hanem azért is, mert két több éve működő oldalt is vezetek a profilomból... :(

2013. okt. 5. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Világosan leírták, hogy 24 óráig ne idegeskedj.

Időnként mindenki sorra kerül egy hasonló akcióval, persze aki ritkán van fenn, az lehet, hogy észre sem veszi.

Lehet, hogy mire visszakapod a fiókodat, addigra már az új kinézet lesz látható, az is lehet, hogy magyarul is elérhető lesz az állapotnál, hogy például éppen pizzát eszel.

De az is előfordulhat, hogy egyszerűen bekaptál egy vírust és most pucolják ki a profilodból.

2013. okt. 5. 19:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy leírták a 24 órát, de ilyen még soha nem történt velem, és hát eléggé rosszul érintene, ha örökre töröltek volna (főleg a két vezetett oldal miatt). A probléma mára valóban meg is oldódott!
2013. okt. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!