A gmail-ben be lehet állítani, hogy a leveleket ne csoportosítsa üzenetszálakba, hanem minden levél külön-külön jelenjen meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 10:30
1/4 anonim válasza:
A kis fogaskerékre kattintva- beérkező levelek beállításai- itt bejelölöd az elsődleges opciót, a többi előúl pedig kiveszed a jelölést. OK, és kész is. / remélem erre gondoltál/
3/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem, nem erre gondoltam.
Amit ezzel be lehet állítani, az az, hogy ne legyen olyan tab a beérkező leveleknél, mint pl. a "közösségi", hogy azok alá csoportosítsa a leveleket, amik ilyen oldalakról érkeznek.
Nekem az kellene, hogy azokat az emaileket, amiket egy bizonyos felhasználóval váltottam, ne egybe rakja és odaírja elé, hogy mondjuk 58 levél van az üzenetszálban, hanem adjon 58 db külön emailt.
Remélem, érthető vagyok. :)
Mindenesetre köszi a segítséget!
2013. okt. 6. 17:32
4/4 Bné Judit válasza:
beállitások,beszélgetési nézet kikapcsolása,most sikerült nekem is rátalálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!