Nem töltődik be a facebook. Miért csinálja ezt?
Eddig ugyanez a hiba csak az ask.fm-el volt, hogy hol betölt, hol nem... erre azt mondták, mikor kérdeztem, hogy az ask.fm szerverei le vannak terhelve... De a Facebookon eddig is nagy volt a forgalom, és nem volt vele probléma... és most nekem a Facebook nem töltődik be, vagyis a webes felülete... Ha a gépemen akarom használni a mobilos változatok egyikét (m.facebook.com vagy touch.facebook.com) azok működnek, de az nem olyan jó, és még a chat sem jelez, ha valaki ír... ezért érdekelne, hogy miért nem töltődik be nekem az oldal?
Megkérdeztem az egyik osztálytársamat, neki sem tölt be a facebook... Az kizárt, hogy a szolgáltató miatt, mert nem ugyanannál vagyunk.
Igen, azt tudom, hogy másnál betölti. Meg ha már nálam van a gond, akkor azt is elmondhatnád, hogy pontosan mi lehet az. :)
Ugyanis semmi változás nem történt se az internetszolgáltatóval, se a gépekkel kapcsolatban...
A tartalombeállításokban töröld az összes cookie és webhelyadat listát.
Általában ez segít.
Chrome alatt- beállítások- spec. beállítások megjelenítése- tartalombeállítások- ide katt, és itt törlöd amit írtam fentebb.
Vírus biztos nem, nem látogatok ismeretlen weboldalakat..
Valószínűleg a böngészőmmel volt gond. #4 válasza alapján kitöröltem a facebookkal kapcsolatos sütiket, újraindítottam a böngészőmet, és most működik. Köszönöm a javaslatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!