Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen böngészőt ajánljátok?

Milyen böngészőt ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig a legújabb firefox volt. Aztán, most hogy újra raktam a gépet, és szükségem lenne egy jó böngészőre, gondoltam, hátha van jobb is.

Egyszer, valahol kipróbáltam az Opera-t, és meglepően gyorsnak bizonyúlt. Arról mi a véleményetek?

2009. nov. 8. 16:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most láttam valami oldalon, hogy az Avant böngésző-re szavaztak a legtöbben. Arról mi a véleményetek?
2009. nov. 8. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem eddig a Firefox volt és az is marad mert nagyon meg vagyok vele elégedve :)
2009. nov. 8. 17:45
 3/12 anonim válasza:
Próbáld ki a Safari-t és garantálom,elfelejted atűzrókát és társait,!
2009. nov. 8. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Google Chrome gyors, már pluginek is vannak hozzá. Nem eszi a memóriát, Firefox vagy IE skinnel is lehet használni. [link]
2009. nov. 8. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor segítségnek:

Explorer 6 - Felejtős

Explorer 7 - Felejtős

Explorer 8 - Nem rossz, de mégiscsak exporer: felejtős

Firefox - A régi verziók jók, kiegészítőkkel bővíthető, elég okos, de megzabálja a gépet, hajlamos a behalásra.

Google Chrome - Nem rossz, gyors mint a villám, de alapból elég butus, kiegészítőkkel macerásan bővíthető.

Apple Safari - Ha nem macet használsz akkor felejtős, a Chrome motorját használja, de cserébe optimalizálatlan.

Opera - A legkényelmesebb, legokosabb, cserébe pocsék a motorja, minden 10. oldalon lesz valami gebasz.

Avant és társai: IE-re épülnek, felejtősek.

Örölök, hogy segíthettem:D

Én amúgy FF-et használok Chrome -al.

2009. nov. 8. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, azt elbasztam, hogy a Safari a Chrome motorját használja, mert igazából a Chrome a Safari motorját, de lényegtelen :)
2009. nov. 8. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak (elnézést az off-ért). Én is így használom, Mozilla Firefox "átemelve" Google Chrome-ba. Sőt a kereső kérdés is megoldva, kezdőlap is a Firefoxé: www.google.hu/firefox. Mit mondjak, nagyon jó és gyors.
2009. nov. 8. 20:53
 8/12 A kérdező kommentje:
hát... még pár órája leszedtem az Operát... nem rossz, bár, most, hogy mondod, időnként lassan töltenek be a dolgok. És mi ez a Chromeban firefox?!
2009. nov. 8. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: letöltés, telepítés (nagyon gyors), utána a Jobb felső sarokban Csavarkulcs. Minden a Lap és a Csavarkulcs alatt állítható be. Beállítások: ide a Kezdőlaphoz a www.google.hu/firefox-ot írd be. Könyvjelzők és beállítások importálása. Felajánlja a gépen levő böngészőkből, IE-t és Firefox-ot. Én ezt tettem bele, most Firefox bőre van. Aztán van ilyen is, hogy Könyvjelzősáv állandó megjelenitése stn.
2009. nov. 8. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
attól függ mire, csak böngészésre én Operát használok, mióta "megreformálták" a firefox autocomplete címsorát (lefagy másodpercekre nekem), fejlesztésre (webprogramozás, sitebuild) firefox elsősorban..
2009. nov. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!