Mást is idegessé tesz a Facebook? 18/L
A kegyetlen sok idiótára gondolsz ? :D Vagy arra, hogy egy baráti társaságba sem lehet úgy elmenni, hogy valaki el ne kezdje nyomkodni a telefonján a fészbukot ?
Ami zavar, elrejted! Én bevezettem azt a szokást, hogy ha valaki hozzám jön vendégségbe, és tudom, hogy nem képes megállni, hogy ne nézze meg a telefonját 10 percenként, akkor hasonlatosan a cipőhöz .. az előtérben leteszi, és bejöhet! :D
Másik alternatív megoldás egy baráti társasággal kapcsolatosan ... mindenki kiteszi a telefont az asztalra, amint megérkezett, és aki először nyúl a telefonjáért, hogy megnézzen valamit anélkül, hogy az nem csörgött (hívás), az FIZET aznap este :D
Amúgy meg semmi idegesítő nincs a fészbukban, simán "nem érdekel az egész" :D
Nem idegesít.
Nekem csak azért van Facebookom hogy benne lehessek az osztályom Facebook csoportjába és az ismerőseim között is csak a volt osztályom és a jelenlegi osztályom tagjai vannak ami kevesebb mint 100 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!