Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassu interent mit tehetnek?

Hunyadi edit kérdése:

Lassu interent mit tehetnek?

Figyelt kérdés
azzal a kerdessel fordulok hozzatok hogy egy par napja nagyon lassu a netem a download speedem5.30 es az upload speedem meg 0.79 nagyon nehezen toltodik mit tudnak vele csinalni koszonom elore is a valaszokat

2013. okt. 1. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány MB-os alapbol a neted?
2013. okt. 1. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom Megabit/sec-ról beszélünk,hát először is mennyinek kellene lenni,hány megás neted van?Ezer oka lehet amúgy.
2013. okt. 1. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
12 mbps netem van
2013. okt. 2. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:

"12 mbps netem van"

12 milibit/másodperc? ;D

Na jó, viccet félretéve:

- Melyik szolgáltató?

- Melyik csomag?

- "a download speedem5.30 es az upload speedem meg 0.79" - ezt hol méred? Milyen mértékegységben kapod a mérési eredményeket? Mbps (Megabit/másodperc)? MBps (MegaBájt/másodperc)?

- "nagyon nehezen toltodik" - ezen mit értesz?

2013. okt. 2. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok,ha megabit/sec-ről beszélünk akkor ez kevesebb mint fele a kívántnak,lépj kapcsolatba a szolgáltatóddal nézzenek utána.Én itt szoktam sebességet mérni,Mb/s-ben mér:

[link]

2013. okt. 3. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:

"ha megabit/sec-ről beszélünk akkor ez kevesebb mint fele a kívántnak"

Azt se tudjuk, hogy a közölt adat maximum vagy garantált érték.

2013. okt. 3. 00:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínűsíthető hogy maximumról beszél a kérdező,nem kell túlbonyolítani.
2013. okt. 3. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a maximum 12 Mbps és a tapasztalt érték 5,3 Mbps, akkor az még az nem jelenti azt, hogy nincs meg a garantált érték - amely utóbbit (a garantált értéket) a szolgáltatónak teljesítenie kell.
2013. okt. 3. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltatók csak a minimum /garantált/ sebességet teljesítenék nem sokan interneteznének ebben az országban.Nálam mindig megvan a max.,ha nem lenne nem hagynám annyiban.
2013. okt. 5. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!