Mi a véleményetek a STEAM, ORIGIN és ehhez hasonló oldalakról?
Most őszintén, ki mennyi pénz áldozna arra, hogy steam fiókon megvesz játékot? Az Onlive lenne jobb, de ott is horror árakon adják el a játékokat.
A kérdés adott, adjatok hideget meleget a steamről.
Origin lehet még jó, de sokkal kevesebb játék és felhasználó érhető el rajta, mint Steamen. Ráadásul ugye az EA játékok már nem a legjobbak. Inkább reklámoznak, mint hogy minőségi terméket állítsanak elő. Plusz steamen sokkal több funkció is van. (Market, Badges, Workshop, csoportok, fórumok, greenlight stb.)
Steam szerintem teljesen korrekt, én szeretem és ahogy olvasom, terjeszkedni is fog (steamOS, zene+film, Steam box, controller). Játékokat is lehet olcsón szerválni rá. Steamen belül a legolcsóbb, de gamersgate-en vagy greenmangaming-en, amazonon elég olcsón lehet steam kulcsokat venni. Ha valaki tapasztaltabb akkor meg még olcsóbban hozzájut a játékokhoz. (Orosz terjesztőktől, más által szervált cd kulcsokkal (AMD never settle) stb.) Én inkább azokat nem értem akik itthon boltokban vesznek PC játékokat. Olcsóbb és kényelmesebb is neten.
1# Mi a garancia arra hogy mindig eltudod érni a játékaid, plusz ha nincs valamiért internet kapcsolat, akkor hogy játszol?
Szerintem a GOG játékok sokkalta jobbak, egy az hogy DRM mentesek és originalok és mégse horror árak + nem kell folyamatosan internet kapcsolattal bajlódni.
Ment a zöld kéz! Jöhet még hideg-meleg a steam és originről vagy bármiről.!
Sokkal biztonságosabb, mint boltból venni egy játékot. Kifizetem PayPal-on, már ott is van a fiókomban és kész, nem veszik el soha, nem kell vele kínlódni és tuti, hogy a kulcs működik. Tescoban megveszel egy játékot és imádkozhatsz, hogy a kulcsot még nem adta el valamelyik kedves alkalmazott.
Másrészt sok játékot lehet szerezni neten originhez, uplayhez, steamhez is, humble bundle is akciózik minden héten, csomószor vannak nagy leárazások, vannak promóciós kódok, stb.
Amúgy meg miért venné meg a játékot az, aki nem akar neten multiban játszani? Arra, hogy egyszer végigvidd a single-t, nem kell megvenni, de a multihoz meg mindenképp kell net. Pont ezért ezek a játékok mennek a legjobban, mert itt a vásárló rá van kényszerítve arra, hogy megvegye, ha ki akarja használni.
Steam tetszik, UPlay tetszik, OnLive tetszik, a többit nem használom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!