Miért lett ilyen drága a Teszvesz?
Pár éve rendszeresen onnan vásároltam a gyermekeimnek használt ruhát. Mostanában viszont el vagyok képedve. A fiamnak szeretnék egy 104-es nadrágot, és használt nadrágot 2000 Ft alatt alig-alig találok. Ami mégis, az nagyon ócska, meg nem venném. Ráadásul nem is nagyon tesznek fel egy méretet, hogy esetleg vennék többet, hogy olcsóbb legyen a posta is.
De könyörgöm 2000 ft+ 1000 ft-ért hozza el a posta, az már 3000 ft, azért már veszek újat a boltban, látom, fel tudja próbálni.
Nem elrugaszkodott ez egy kicsit? El tudják így adni a termékeket?
Én ugyan vaterás vagyok, de most már úgy tudom egy cég. Mindegy is. Én is elképedek az árakon. Legtöbbször labdába sem rúghatok a liciteknél. 98as lány csomagokat keresnék, 2-3 nadrág, pulcsi, póló. De amik szebbek mind 8 ezren felül vannak. Volt olyan hogy kiírta az eladó hogy játszósnak ajánlja csak mert bolyhos és foltos, és így kér 3 ezret 2 nadrágért, 3 pólóért és 2 zokniért.
Nagyon drága. Inkàbb megyek már vállfás turiba, 5-800 ftért kapok ruhát rá, amit megfoghatok és megnézhetek mielőtt megveszem.
az megvan, hogy nem a teszvesz a draga, hanem inflacio van (barmit is mondjanak a politikusok meg rezsicsokkentsenek), ezert emelkednek az arak?
a magan-eladok arai is emelkednek, ennyi. a piac diktal, majd ha nem tudjak eladni, lejjebb viszik. amig van aki megveszi 'dragan', addig ez nem fog megtortenni.
keress a kornyeken turkalot, jobban jarsz.
Hát az biztos, csak sajnos este érek haza, és nem tudok betérni.
Igen, lehet, hogy azóta lett drágább, amióta összeolvadt a Vaterával.
Mondjuk én licitálni nem nagyon szoktam, mert nem akarok heteket várni a termékre, de a fix árasak tényleg nagyon drágák.
Én nem hiszem, hogy az infláció miatt.
Most nem mindegy, hogy ott áll a szekrényben, vagy eladom 500 ft-ért?
De 2000-ért a használt gyermekholmikat tuti nem tenném fel senkinek eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!