Van olyan weboldal, ahová el tudom menteni a linkjeimet?
Figyelt kérdés
Tehát hozzá tudok férni a linkjeimhez mondjuk másik gépről vagy a gépem újratelepítése után is. Nem mellékesen akkor nem kellene ennyi zenét letöltenem a gépemre, hanem egyszerűen az eléri útvonalukat tárolni.2013. szept. 29. 15:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem a linkeket küld el magadnak mailbe... ez a legegyszerűbb, mert másik gépről is nézheted vagy akár ha újratelepíted azután is :)
2/5 anonim válasza:
Könyvjelzőkhöz mit szólsz? Mappázhatod őket. Ha Chrome-ot használsz, hozzákapcsolhatod a Google fiókod, és a Google szépen letárolja a szerverén és újratelepítéskor csak be kell jelentkezned és letöltődik a böngésződbe. A többi böngészőhöz is vannak ilyen szinkronizálós megoldások.
3/5 anonim válasza:
A Firefox böngészőnek is van ilyen funkciója. Telepíted a Firefoxot és a Sync beállításai menüpont alatt regisztrálsz magadnak egy fiókot beállítod, hogy milyen adataidat tartsa a felhőben (linkek, jelszavak, stb) és akkor bárhol ha elindítasz egy Firefoxot és belépsz akkor tudod használni a linkjeidet jelszavaidat.
4/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb a második és a harmadik válaszoló által írt dolog.
E-mail-be azért nem lenne a legjobb elküldeni mert ott könnyen elkeveredik a sok levél között vagy véletlen kitörölheted a spam-okkal együtt.
Egy harmadik megoldás az lenne hogy egy szöveges dokumentumba bemásolod a linkeket amit feltöltesz egy felhős tárhelybe ( Dropbox, Skydrive, Google Drive...stb ).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közben én is találtam egy lehetőséget: Delicio.us...ilyesmire gondoltam. :P
2013. szept. 29. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!