Hogyan kapcsoljam be újra a Ticker / Percről percre dobozkát Facebook-on, ha rámentem az összecsukásra, de nem jelenik meg a kinyitás gomb?
Facebook-on rákattintottam a Percről percre doboz összecsukására, összecsukta, de nem jelenik meg a kinyitás gomb. Hogyan tudnám újra előhozni?
Ha megnyitom az oldalsávot, ott látszik az ismerőslista felett, de én vissza szeretném hozni, hogy oldalsáv nélkül is lássam.
Kerestem megoldásokat itt is és Google-ben is, nem akadtam használható információra.
Próbáltam kijelentkezni-bejelentkezni, másik böngészőben, privát böngészőben cookie-k nélkül, AdBlock-ot kikapcsolva, Facebook nyelvét átállítva (hátha alaphelyzetbe állítja a felület bizonyos részeit), de semmi eredmény.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
100 ismerőstől müködik.
Viszont nekem is 2 fb van ,az egyiken 100-től beindult ,a másikon soha.
Ez ilyen...akinek soha nem is volt ,annak nem lesz egyszerü odavarázsolni
sziasztok,nekem nem jön elő a forrásoknál a DIV elemben lévő
<div class="hidden_rhc_ticker" id="pagelet_rhc_ticker"></div>
egyik napról a másikra tűnt el percről percre sáv és még a pici szürke nyilacska is ,amivel csukni,nyitni lehetett,képernyő méret megfelelő,bárhol,bármelyik böngészővel vagy gépen lépek be facebookra sehol sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!